„GULÁŠOVÉ KLÁNÍ“ pravidla pro kuchařské borce jsou tady

Gulášové kláníTermín akce 31/10/2015

Pravidla:

Guláš můžete připravit hovězí, vepřový, zvěřinový… atd…  ale vždy z dvou kil masa Váš výrobek bude hodnotit porota i veřejnost.

Hodnotí se chuť, měkkost masa, konzistence omáčky a vzhled guláše.

Přílohu necháme na vás, ale v rámci jednoduchosti doporučujeme chléb.

08:30 – prezentace s hotovým gulášem (startovné GULÁŠ)

10:00 – ochutnávka

11:00 – prodej gulášů (výtěžek z prodejů gulášů bude použit na zarybnění a zkulturnění „rybníka v Blšanech – běžná porce 35,- Kč / komplet degustato porce všech vzorků 50,- Kč)

Samozřejmostí je, že po celou dobu bude váš guláš ohříván… jsme vybavení všem potřebným na servírování…

FACEBOOK UPGRADE 102015

Reklamy